“Ma tahan kogeda elu naisena,” tunnistab Alves. “Ma ei soovi vananeda plastikmehena ja soovin oma välimust naiselikumaks muuta,” tõdeb ta, kirjeldades kümnete tuhandete dollarite väärtuses sooritatud 59 lõikust ning sadu esteetilisi protseduure — mehele on pähe "istutatud" näiteks üle 3000 karvanääpsu ning tehtud lugematuid täitesüste, et juuksepiiri ettepoole tuua ning kiilanemist peatada.

“Ma olen praegu 34-aastaselt väga õnnelik, aga kui ma olen 50-aastane, siis ma võib-olla enam ei meeldi endale. Olen oma välimusega praegu väga rahul aga mu motiiv on endale ka edaspidi meeldida. Minu naiseks saamisel pole mingit seksuaalset eesmärki, see on pigem soov elu maksimaalselt kogeda. Ma reisin maailmas, pidutsen ja tahan teada, mis tunne on olla naine,” selgitab ta ning lisab, et on teinud algust väikeste muudatustega, et järk-järgult oma välimust naiselikumaks muuta.

“Olen veetnud pool oma elust ilukirurgi noa all ning edasi läheb asi juba hormonaalseks. Ma ei soovi teha kõike korraga nagu Caitlyn Jenner. Inim-nukk olemine pole iial olnud kerge, ma pean pidevalt enda eest hoolitsema ja pidevalt palju raha investeerima, kuna tükke kukub siit-sealt ära ja pean ennast kogu aeg putitama,” räägib 34-aastane mees. Ühtlasi on Alvesel vaja tervist silmas pidades loobuda näiteks rasvaimust. “Mulle on selgeks tehtud, et kasulikum on toituda tervislikult ja käia trennis,” räägib ta oma uskumatust avastusest.