7. veebruaril ilmus kohviku Johan & Nyström Oy näoraamatu lehele foto, millel poseeris üks kohviku barista kõrvuti meesterahvaga, kes nägi välja nagu ei keegi muu kui kuulus näitleja ise, vahendab Iltalehti.

"Uus Sherlock külastas meid! Ahjaa, temast vasakul on barista Robin. Ta on ka päris lahe säga! Olgu teil tore nädalavahetus ning jooge head teed ja kohvi!" kirjutasid kohvikupidajad fotole saateks.

Otse loomulikult rabas hittsarja armastatud näitleja külaskäigu pildiline tõestus soomlased hingetuks ning kõik asusid hämmeldunult fotot jagama, laikima ja kommenteerima. Tänaseks oli pilti jagatud juba enam kui 500 korda ning pilti on "laikinud" üle 2100 inimese.

Pilt vallandas koheselt jahi näitleja tegemiste järgi Soomes, kuid seni pole tema käikudest põhjanaabrite juures märkigi. Nii jäigi lahtiseks, kas näitleja käis Soomes või mitte, kuigi kohviku barista Robin kinnitab, et see tõepoolest nii oli.

Kohviku Facebooki on vahepeal aga ilmunud pilt, mis kujutab kohviku esist reklaamtahvlit, mis meelitab rahvast teatega "Benedict oli siin 2014".

Võta siis kinni, kas väike kohvik tõmbas rahvast ninapidi ja tegi kavalat turundust või käis näitleja tõepoolest salaja Helsingis.