Tüdruk oli parasjagu koos oma emaga Los Angeleses asuvast jäätisemuuseumist lahkumas, kui järsku ilmus välja terve kari fotograafe North West polnud nõus aga paparatsodele poseerima ja käratas hoopis, et nad pildistamise lõpetaksid. "Ei mingeid pilte," karjus North, "Ei mingeid pilte!"

Hoolimata oma tütre protestist, oli Kim siiski nõus lahkelt paparatsodele poseerima ning internetis kulutulena levivast klipist on kuulda, kuidas üks fotograaf teda sellest lausa tänab.


North võtab ilmselt eeskuju oma isast, kes on aegade jooksul sattunud paparatsodega suurematesse kismadesse. Aastal 2013 algatati Kanye vastu väärteomenetlus, sest räppar läks ühele fotograafile kätega kallale.

Varasemalt lubas kuulus paar oma tütre privaatsust kaitsta, kuid ajad on muutunud. "Alguses plaanisin ma mitte Instagrami pilte panna ja oma elu totaalselt muuta, kuid see takistas mind oma sõpradega kohtumast ja mu tütrel nende seltsis üles kasvamast ehk nüüd olen ma veidi vähem kaitsev, kui varem," rääkis Kim paar aastat tagasi väljaandele Insider. Tänapäeval jagab staar lahkesti pilte nii oma tütrest kui aastasest pojast.