Endine Spice Girl Melanie Brown on rohkem tuntud vaat et oma ultratrimmis keha, kui lauluoskusega. Naise sõnul ei tule hea vorm lihtsalt, vaid nõuab liikumist, dieeti ja palju und, kirjutab väljaanne Seiska. "Armastan sporti. Kui liikuda regulaarselt ja süüa tervislikult, töötab ka keha suurepäraselt. Ma ei tarbi soola ja rasva, kuid vahel siiski pisut oliivõli. Sööme tavaliselt grillitud kala ja aurutatud juurvilju ning muidugi - salatit!"
Üks päev nädalas on siiski selline, mida Mel B väga ootab: "Korra nädalas söön kõike, mida hing ihkab!"

46aastane modell Elle Macpherson soovitab aga kõigile kalamaksaõli: "Tarbin seda igapäevaselt ja sel on uskumatu mõju!"
Uuringud kinnitavad, et kalamaksaõli põletab tõepoolest rasva ning seda just kõhupiirkonnast. Omega 3-rasvhapped hoiavad ka isu kontrolli all.

29aastane modell Kelly Brook, kelle Inglismaa mehed maailma seksikaima keha omanikuks valisid, usub mahla- ja juurikadieetidesse.
"Mahladieet viib mürgid kiiresti kehast," teab Kelly rääkida. Kaunis naine ei tarbi ka tilkagi alkoholi.

24aastane lauljatar Katy Perry tunnistab, et vihkab sporti, kuid naudib hüppenööriga hüppamist. "Oskan nööriga igasuguseid trikke teha ja see võtab keha mõnusalt läbi."
Hüppenööriga hüppamine põletab tunnis 750 kalorit.

43aastane supermodell Cindy Crawrord ei luba endale kunagi tühja kõhtu.
"Söön hommikusöögi ja lõuna vahel oodet ning pistan midagi tervislikku suhu ka kell neli päeval. Õhtusööki ei tohi kunagi sööma asuda tohutu tühja kõhuga."
Arstide sõnul on parim amps kahe toidukorra vahel roheline õun.

34aastane lauljatar Fergie loodab õunaäädikale.
"Võtan hommikuti kaks supilusikatäit õunaäädikat. See peab olema kindlasti orgaaniline ja filtreerimata õunaäädikas," teab ta rääkida.
Naisele andis sellise nipi tema eratreener Natasha Kufa, kelle sõnul aitab äädikas kehast rasvu väljutada ning ka kiiremini toitu seedida.