Värske postitus, mis "Kuuuurija" saatejuhi fännides tohutut elevust tekitab, kujutab Katrinit mõnusalt teki all muhelemas, muljetavaldavad briljandid esiplaanil säramas:

Kui heita pilk Katrini suvistele Instagrami piltidele, võib märgata, et esimest korda ilmus kõnealune sõrmus pildile 26. juulil:

Enne seda paistis samas sõrmes olevat aga hoopis teistsugune, väärika smaragdiga kaunistatud sõrmus, mis kujult ja tegumoelt meenutab Cambridge'i hertsoginna Catherine'i sõrmes säravat ning varasemalt printsess Dianale kuulunud ehet:

Hilisematel piltidel figureerib pilkupüüdev juveel juba igal pildil:

Katrin ise tänab Kroonikat tähelepanu eest ega lükka kihlumise väidet ümber ega ka nõustu sellega. "Andsin endale lubaduse, et eraelu ei kommenteeri! Miski peab püha ka olema," nendib ta heatujuliselt.

Viimased uudised Katrini eraelust laekusid Kroonika toimetusele eelmise aasta aprillis, mil saatejuht ilmus Kroonika meelelahutusauhindade galale sarmika kaaslase käevangus. Ka toona ei selgunud mehe isiku kohta muud, kui et nimeks tal Oliver Kilk, paar kohtus ühises seltskonnas ja teineteise seltskonda nauditakse, kuna palju olevat ühiseid vestlusteemasid.

Kuna õnne läheb elus ikka tarvis, siis palju õnne Kroonika toimetuse poolt!

Jaga
Kommentaarid