Väärt sissejuhatus presidendiballile! Kes ei kummardu just maani popdiiva Kylie Minogue`i (42) loomingu ees, saab staari ülehomsel Saku Suurhalli kontserdil näha ka tõelist kostüümiparaadi – show käigus käib lavalt läbi enam kui kakssada kostüümi Dolce & Gabbanalt!

Lauljatar usub, et tema show tekitab võimsa emotsiooni — armastust tunda ja jagada!

Kostüümide, meigi ja soengute eest vastutab üritusel koguni seitse inimest. Staari garderoobile eraldatakse Saku Suurhalli tagaruumides eraldi suur ruum. Tohutu arv kehakatteid jaguneb mõistagi Kylie ja tema esinejate vahel — isikkoosseisu, kes disainerrõivis lavalt läbi käib, on neljakümne inimese ringis. Etenduse ajal näeb laval kahtkümmend viit tantsijat, õhuakrobaate ning bändi taustalauljatega.

Staari uue turnee proovid algasid maailma erinevates paikades juba jõulude ajal. Kylie valmistus oma bändiga tuuriks Londonis, tantsijad ja õhuakrobaadid harjutasid kolme maailma tippkoreograafi käe all Los Angeleses.

Tähtsat osa Kylie shows mängivad veeatraktsioonid, mis teevad kontserdist ka unikaalse vee-etenduse. Tallinna show mitmetasandiline lava koosneb enam kui miljonist erinevast liikuvast osast, kuhu kuuluvad kolmkümmend suursugust veeatraktsiooni, vihmakardinad ning purskkaevud!