“Minu eesmärk saatesse tulekul oli loomulikult koguda tuntust oma muusikalisele projektile, milleks on ansambel LOTOS. Suur oli aga mu üllatus, kui sõnade ära arvamine eriti ladusalt minema hakkas ja ma finaali pääsesin,” analüüsis Viljumovskaja sotsiaalmeedias oma tundeid ja saatesse kandideerimise motiive.

“Viisin saatejuht Leonid Jakubovitšile Eestist pärit kingitusi — likööri, kõva juustu, merevaiku, martsipani, sibulamoosi ja käsitsi valmistatud kassikujulise padja. Pärast seda ei suutnud saatejuht oma tundeid vaos hoida. Ta küsis küll, kas olen abielus ja kuigi vastasin, et olen jah ja sooviksin ka oma abikaasat tervitada, siis suudeles ta mind hoopis otse suule! Ma ei osanud absoluutselt midagi sellist oodata, kui aus olla!"

Blond kaunitar rõhutas nii otse-eetris kui pärast Facebookis, et on terve oma teadliku elu unistanud “Imede põllu” stuudio külastamisest ning legendaarse saatejuhiga tutvumisest. “See oli tõesti nii maagiline nagu ma ette olin kujutanud. Mulle tundus nagu oleksin sattunud mingisse muinasjuttu,” kirjeldas ta ning lisas juurde, et üllatuslikul kombel polnud ta saates osalemisest üldse närvis. "Olen ennast alati natuke blondiiniks pidanud, mistõttu oli mulle väga suureks üllatuseks, et mul nii hästi läks!"

Viljumovskaja elab oma abikaasa ja tütrega hetkel Sankt Peterburis ning peab väikest restorani, kus valmistatakse pitsat ja sushit. “Imede põld” on eetris olnud ka Eestis, 2001. aastal salvestati üks episood lausa Tallinna Linnahallis.