BRUCE WILLISele poole sajandi künnise ületamine muret ei tee — kuid uus abielu ei tule enam kõne allagi.

Bruce Willis näeb äsja 50aastaseks saanud mehe kohta kõbus välja. Näitlejal on tänavu välja tulemas neli uut filmi ning peagi taaselustab ta neljandas Die Hardi filmis vana hea John McClane’i.

Kuigi juuksed kadusid Bruce’i pealaelt juba aastate eest, näeb ta oma vanusest tubli kümme aastat noorem välja. Ka naisi on  jalaga segada — alles mõni kuu tagasi pandi ta paari 18aastase filmitähe Lindsay Lohaniga. Bruce eitab armuromaani, väites: «Lindsay oli peol ainult seetõttu, et ta on mu tütre Rumeri sõbranna.» Aga muidu on poissmeheelu tema arvates lust ja lillepidu.

«Olen üksielamisega ära harjunud,» tõdeb ta. «Kuigi ma tunnen, et uks on endiselt avatud ka romantilistele tunnetele, tundub tõsine suhe siiski ebatõenäoline. Suhted on keerulised. Alati tekib probleeme.»

 Musterlahutus

Bruce räägib kogemusest. 1998. aastal purunes tal 11 aastat kestnud abielu Demi Moore’iga. Lahutus kujunes aga Hollywoodi ajaloo kõige sõbralikumaks ning paar saab tänu oma tütardele Rumerile (16), Scoutile (13) ja Tallulah Belle’ile (11) siiani hästi läbi. Bruce ja Demi elavad Los Angeleses ja Idahos teineteise naabruses ning veedavad isegi puhkuseid koos. Nad on koguni nii lähedased, et Bruce on sõbrunenud ka Demi uue elukaaslase, 27aastase Ashton Kutcheriga. «Miks inimesed seda nii eriliseks peavad?» imestab Bruce. « Ma tean, et nii neid asju tavaliselt ei aeta, aga meie puhul see toimib. Ashton on väga hea inimene, tõesti on. Meile öeldakse, et me oleme sarnased, seegi on vist tõsi. Meil on sarnased maailmavaated ja ühesugune huumorimeel. Me ajame teineteist naerma ja meile meeldib koos aega veeta.»

Peale lahutust soovitas hea sõber Will Smith Bruce’il eelkõige laste peale mõelda. «Näita, et asi toimib kooselutagi ja et inimesed suudavad siiski ühes ruumis olla,» õpetas Smith.

«See oli hea nõu,» leiab Bruce. « Meile Demiga on lapsed prioriteet, mis ka ei juhtuks. Nad tunnevad end turvaliselt, teades, et nende elu ja armastus ei muutu. Tegelikult on nende elus praegu rohkem armastust kui kunagi varem.»

 Tütred isa naisi hindamas

Pärast lahutust on Bruce’i elust läbi käinud mitu naist — teiste seas «Rannavalve» kaunitar Brooke Burns. Kuid iga naine, kes loodab Bruce’ile käpa peale panna, peab arvestama, et tal ei tule võita üksnes mehe, vaid ka tema tütarde südamed. «Eriti Tallulah’ oma,» naerab Bruce. «Ta sai just 11aastaseks ja ta ütleb mulle alati, mida ta arvab. Nad julgevad oma arvamuse välja öelda. Nad sosistavad mulle: «Sellest ei tule midagi. Isa, unusta ta!»
Tütred isa naisi heaks ei kiida, kuid ega Brucegi nende meheleminekut oota. «See on nagu see vana nali — ma lasen kõik meie uksele tulnud poisid maha. Tüdrukud ütlevad mulle kogu aeg, et poisid kardavad mind, nad ei julge neile isegi ukse peale vastu tulla. Ja ma püüan nendega väga kenasti käituda, aga nad teavad, et ma tahan oma tütreid tagasi ühes tükis.»   Näitlejataride kasvulava

Naljakal kombel on Bruce’il õnnestunud lastel silma peal hoida ka tööd tehes. Kõik kolm on osalenud isa filmides: Scout ja Tallulah mängisid filmis Bandits, Tallulah’l oli roll ka filmis The Whole Nine Yards ja selle järjes The Whole Ten Yards. Rumer mängib Bruce’i filmi-tütart uues filmis Hostage.
Bruce väidab, et ta ei ürita tüdrukuid Hollywoodi sokutada, näitlemine on neil lihtsalt veres. Rumer ei pääsenud isa filmi sugugi tutvuse kaudu, ta valiti kümnete omavanuste seast välja. «Temaga oli suurepärane töötada, ta on tõeliselt andekas,» kiidab Bruce uhkelt. «Tänu temale saavutasin selles filmis kõrgema emotsionaalse taseme.»

Elu naeratab Bruce’ile ja ta oskab selle eest tänulik olla. «Olen õnnelik,» ütleb ta. «Olen rahul oma karjääriga. Teen ka muusikat — just käisin Vegases esinemas. Mul on lõbus. Nuriseda ma igatahes ei saa.»