"Me julgeme üksteisele rääkida fantaasiatest," avab end televaatajatele julge abielupaar, kelle jaoks traditsiooniline monogaamne suhe on üksluine ja igav. "Pärast ühte aastat rääkimist jõudsime ka tegudeni."

Raido ja Ave jaoks puuduvad suhtes tabud, mistõttu on teretulnud seksist rääkimine, teiste seksihuvilistega üritustel osalemine ja paljalt rannas käimine. "Meie jaoks on see täiesti okei ja lisab suhtele palju vürtsi," räägib Raido.

Kes on siis teretulnud avameelse paari magamistuppa? "Me pole see paar kes vahetaks partnereid," vastab Ave. "Me pigem valime rohkem mehi. Lepime omavahel kokku, mida me teha tahaksime ja teeme spontaanselt."

Kuidas suhtub Raido suguühte nägemisse tema pruudi ja teise mehe vahel? "Mina selle idee talle maha müüsin," vastab Raido.

Siiski kehtivad ka avatud mõtlemisega suhtes raudkindlad reeglid. "Teiste partneritega suudlemine on välistatud," kirjutab Ave otsa ette. "See on liiga intiimne ja jõuab juba emotsioonideni. Kõige muu osas pole meil piire."

Abielupaar rõhutab, et uute partnerite kaasamine voodiellu toimib vaid juhul, kui suhe on algusest peale tugev. "Kui suhe on korrast ära, siis pole selline elustiil pääsetee," usub Ave.

Kuidas siis leida väikeses Eestis mõtte- ja voodikaaslaseid? "On olnud kordasid, kus poole aasta jooksul on lihtsalt võimalus tekkinud," vastab Raido. "Viimasel ajal käime ja suhtleme inimestega ise üritusi korraldades. Kohalolek ja suhtlemine annab rohkem tagasi." Nimelt on suhtlus teiste inimestega sama oluline kui füüsiline osa seksist.

Millal läheb avameelse suhte korraldus luhta ning päädib piinliku seigaga, mille järel on abielupaaril keeruline üksteisele isegi silma vaadata?

"Meil isiklikult pole midagi piinlikku juhtunud," vastab Ave.

Raivo toob välja, et piinlikud olukorrad saavad tekkida vaid ebapiisava suhtlusega. "Kui asjad on jäänud kodus rääkimata ja piirid seadmata, siis see võibki olla ainsaks piinlikkuseks," vastab Raivo. Mees soovitab seksihuvilistel esimesel korral minna rituaale niisama vaatama.

Julge ning avameelne abielupaar on käima lükanud ka veebikeskkonna, kus seksisõpradel on võimalik üksteist leida: Libertine.center.

Hetkel on reaalseid paare end veebilehel registreerinud üle 200.