Jõulud uues kodus! Eesti folgi esipaar Jalmar Vabarna (28) ja Sandra Sillamaa (30) on Tallinna elu Tartu oma vastu välja vahetanud – seal on nad juba oma uue kodu sisustanud.
Sandra sõnul on see neile uus algus, sest kumbki pole varem Tartus elanud. „Tartus on kuidagi hoopis teine hingamine, teine rütm. Tallinn on ka tore, aga Tartus on, mulle näib, inimesed kuidagi rahulikumad," kirjeldab Sandra.
Elupaiga valikul sai otsustavaks asukoht, ligipääsetavus igasse suunda, ka Värskasse, kus on suvekodu. „Oleme Jalmariga vabakutselised muusikud ja otsest vajadust, et Tallinnas peaksime elama, seetõttu polnud. Ainus, mis praegu kaugele jääb, on lennujaam, kuid see pole probleem."
Jalmari ja Sandra korter Tallinnas Vabriku tänaval on juba müüdud. Sandra ei tee saladust, et sealt oli pisut kahju lahkuda. „Ikka oli kahju müüa, kuid samas – nii need asjad ju käivad."
Tartu on Viljandi kõrval kujunemas tõeliseks folgimekaks. Just sinna on oma pesa pununud ka Curly Stringsi, mille liige ka Jalmar on, loovduo Eeva ja Villu Talsi.

Jaga
Kommentaarid