Laura on ületanud oma elus esimese tõsise pettumuse – kolm aastat tagasi lahutas ta abielu Joel-Rasmus Remmelist (29).

Avameelses intervjuus Kroonikale paljastas lauljatar, et tema ja Joeli perekondade taustad olid justkui pluss ja miinus – tema on pärit edumeelsest uuseesti perest ja Joel põlisest pastorite sugupuust.“Tundsin juba pikka ­aega, et hakkan kaotama iseennast ning mu mõtted on justkui teise inimese omad. See mõjus ka mu tervisele,” seletas Laura.

“Mul olid haigushood, kus tundsin end täiesti võimetuna. Minagi usun Jumalasse, aga ajapikku tundsin, et teatud vaated piiravad liialt.”

Pärast lahutust on Laura aastaid liikunud avalikkuse ees üksi. Mees, kes kord tema südame võidab, on tõeline õnneseen! Kellegi käevangu Laura end olude sunnil, üksinduse peletamiseks või enda äramajandamiseks riputama ju ei pea – iseseisvust naisena ja esinemisi artistina on Laural üksjagu.

Mõne aasta eest soetas ta enesele Tallinna külje alla korteri, ka tema osaühingul Oh! Joy ei lähe kehvasti – üle-eelmise aasta müügitulu oli veidi enam kui 42 000 eurot. Pärast igasuguste tegevuskulude mahaarvamist jäi Laura Oh! Joy veel ligi 2000 euroga plussi. Lisaks Oh! Joy`le kuulub Laura ka Eesti Jazzliidu juhatusse.