Meediasse lekkisid nimelt kohtudokumendid, mis paljastvad, et kolmanda abikaasa Susan Schneideri ja näitleja kahest eelmisest abielust pärit 31-aastase Zaki, 25-aastase Zelda ja 23-aastase Cody vahel valitsevad inetud erimeelsused ning vara, mille üle kaklus käib, on vähemalt 50 miljoni dollari suurune.

Schneideri ja laste vahel käärinud finantskisma algas juba enne jõule, kui naine teatas, et nõuab pärandusest enda õigusjärgset osa. Williamsi lapsed on perele lähedal seisva, ent anonüümseks jääda soovinud isiku sõnul äärmiselt solvunud, et naine, kes oli Williamsiga abielus vähem kui kolm aastat, ei arvesta seda, millist tulevikku nende isa oma varandusele soovis.

Kohtuvaidluseks annab alust asjaolu, et vara haldamiseks loodud fondist kasusaajateks olid märgitud algselt üksnes lapsed, kuid viimastel aastatel lisandus nimekirja ka Schneider, kes ometigi allkirjastas 2011.aastal enne abiellumist ka varalise lepingu, mille kohaselt lahutuse korral kõigist rahalistest pretensioonidest loobub. Nüüd ongi ebaselge, millised õigused naisel oma lahkunud abikaasa varale siis tegelikult on.

Täiendatud dokumentide kohaselt pidi Schneider saama endale päris oma fondi, mille alla oleks kuulnud ka nende ühine kodu koos kaetud elamiskulude ja koos kõige selles sisalduvaga. Selle asja korda ajamiseks aga enam aega polnud ja Williamspi lapsed süüdistavad nüüd oma kasuema omakasupüüdlikkuses.