“Festivali korraldajale on tulnud palju küsimusi, kas imikutega tulles peab ostma lisapileti ja kas on tagatud lastevankritega ligipääs kontserdialale,” ütles Rock in Haapsalu avalike suhete juht Reno Hekkonens. “See pani meid muretsema, sest imikutega rahvarohkele rokkfestivalile tulles seatakse lapse tervis ohtu,” kommenteeris Reno Hekkonens. Festival tuletab meelde, et kuni 8-aastastele (k.a) lastele on sissepääs dokumendi ettenäitamisel tasuta. “Soovime kindlasti noortele pakkuda maailmatasemel rokk-kontserdi elamust, kuid suhtume väga negatiivselt ideesse tulla koos sülelaste või imikutega,” lisas festivali esindaja.

“Loomulikult pole meil õigus kedagi keelata seda tegemast, kuid paneme vanematele südamele, et Rock in Haapsalule tuleb väga palju inimesi, muusika on vali ning puhkenurki ja lastealasid ei ole,” ütles festivali esindaja.

Ennetades võimalikku ohtu on Rock in Haapsalu territooriumile keelatud siseneda lastevankritega, sest suurte rahvamasside tõttu võib kärus oleva väikelapse tervis ohtu sattuda. “Proovime vältida kõiki riske — lastevankris olev väikelaps võib saada kannatata juhul kui keegi peaks kogemata komistama või kukkuma vankrile,” kommneteeris Reno Hekkonens.

Lisaks, nagu festivalidel tavaks, on kontserdialale keelatud siseneda terariistadega, oma toidu- ja joogiga, klaastaaraga, vihmavarjudega. Enne festivalile tulekut tasuks kindlasti uurida ürituse kodulehelt linnas sel päeval kehtivat liikluskorraldust ja autode parkimisvõimalusi.

Külastajatel soovitatakse tungivalt tutvuda eeskirjadega SIIN!