«Kui naine on õige, siis milleks venitada!» ütleb trekisprinter Daniel Novikov, kes tutvus oma kallima Nataljaga vaid üheksa kuud tagasi. 6. septembril pandi noored Tallinna Õnnepalees paari.

Kui tavaliselt kestab pulmade ettevalmistamine kaheksa-üheksa kuud, siis tänavune Eesti meister trekisprindis Daniel Novikov (25) jõudis kõigega kordades nobedamalt hakkama saada – leida naise, armuda, kihluda ja pidada maha meeldejäävad pulmad.
Jaanuari alguses spordiklubis kohatud Natalja (27) leidis tee Danieli südamesse nii kiiresti, et juba nädal hiljem elasid nad ühe katuse all. 14. juulil palus ta naise kätt ja septembri esimesel laupäeval peeti nende Nõmmel asuva kodu mändide all maha mõnus pulmapidu.
«Teadsin kohe, et Natalja on see õige. Ma olen väga iseseisev ja tugev mees, kuid sellist põlvi nõrgaks tegevat tunnet polnud ma varem tundnud. Võimas!» lausub Daniel.
Danieli sõnul kulus pulmade organiseerimisel kõige enam aega sobivate sõrmuste ja kleidi leidmisele – umbes nädal. Teiste asjatoimetustega tuldi toime päeva-paariga.  Õnnepalees toimunud tseremooniast said osa umbes 30 lähedasemat sõpra ja tuttavat ja kõik nad olid oodatud ka hilisemale vastuvõtule. Õhtune pidu noorpaari kodus oli aga üksnes pereliikmete päralt. Seal paukus hilisel öötunnil uhke ilutulestik – Danieli üllatus oma värskele abikaasale.