Telegraph vahendab, et neljapäeval kohtus esinenud Hall võttis süüdistused omaks. Noorim ohvritest oli 9aastane. Halli advokaadi sõnul palus mees ohvritelt andeks ning mõistis oma häbiväärset tegu.

Kaks naist, kes avalikkuse ees esinesid, väitsid, et Hall vägistas nad BBC ruumides. Esmalt jootis mees koolitüdrukutele alkoholi ja vägistas nad seejärel BBC Manchesteri peakorteri ruumides. Üht neiut kostitas Hall rohke šampanjaga, misjärel vägistas riietusruumis. Teist tüdrukut ründas Hall oma autos, olles neiu meelitanud endaga stuudio sesoonile.

Mineviku intsident tuli ilmsiks, kui üks naistest kirjutas kirja ajalehe Independent ajakirjanikule, kes andis asja politseisse. Naise jaoks oli tõukeks, see kui ta nägi, et meediaveteranile anti läinud jõulude aegu Briti impeeriumi rüütli aunimi.

"Iga kord, kui nägin seda rasvast päevitunud olendit televiisoris, lahkusin toast, " räägib naine Telegraphile.

Mõlemad naisohvrid väidavad, et Hallil oli BBCs abilisi, mis kinnitab kahtlusi, et meediakanali juhtkonnas oli neid, kes teadsid seksuaalsest kuritarvitamisest, kuid pidasid paremaks vaadata läbi sõrmede.

Tõenäoliselt käivitatakse uued juurdlused, et kahtluste kohta tõde teada saada.

Legendaarne BBC saatejuht Jimmy Saville, kes suri paar aastat tagasi 84-aastasena, kuritarvitas karjääri jooksul sadu lapsi ja täiskasvanuid seksuaalselt.