Hollywood Gossip vahendab, et Hayden oli kaua aega koos mehega nimega Brian Hickerson. Korduvalt pidi nende argiellu sekkuma politsei, kuna nad tülitsesid pidevalt ning mees muutus isegi vägivaldseks.

Viimati oli taoline juhtum valentinipäeval. Iga kord keeldus Hayden politseile avaldust tegemast ja tunnistamast, mistap pääses Brian alati vabadusse. Perekond üritas küll Haydenit ümber veenda, et ta mehe maha jätaks, ent neiu ei kuulanud. Üks põhjuseid võis olla ka see, et ta kartis Briani reaktsiooni mahajätmisele.

Just Briani kõrval olles hakkas Hayden aina enam jooma ning pööras näitlemisele selja. Viimati võis teda näha populaarses sarjas "Nashville", mis lõppes 2018. aastal. Pärast seda pole ta mänginud üheski rollis.

Paistab siiski, et tunneli lõpus on valgus. Üks näitlejatari hästi tundev inimene rääkis The Sunile, et Hayden ja Brian läksid lahku ning pole teineteist mõnda aega näinud. Väidetavalt käib Hayden ka võõrutusravil. "Hayden on teinud 180-kraadise pöörde võrreldes ajaga, mil ta oli Brianiga koos. Ta on taas see inimene, kes ta oli varem ja keda tema perekond armastab," rääkis allikas. Hayden soovib ka taas oma karjääri üles soojendada.