Filminäitlejate Farrah Fawcetti (62) ja Ryan O'Neali (68) poeg Redmond O'Neal (24),  kes alates aprillikuust on trellide taga uimastite omamise pärast, veetis emaga kvaliteetaega pansionaadis, kirjutab Daily News.

Pere oli varjanud haige ema eest heroiiniga varemgi pahuksis olnud poja türmisaatmist, aga aeg hakkas vaese naise jaoks ümber saama. Esmakordselt lubas vangla Redmondil oma ema vaatama minna 25. aprillil.

Stseen, kui aheldatud jalgadega poeg oma ema embas, sai võetud ka filmile, mis esilinastus samuti eelmisel nädalalõpul.


"Fawcetti lugu" tegi NBC kanalil ülikõrged vaatajarekordid - peaaegu 9 miljonit vaatajat. Vaid olümpiamängud kogusid kõvema reitingu.

Kahetunnine dokumentaal kõneleb valusalt dramaatilise loo kultusnäitleja ja iluikooni traagilisest võitlusest vähiga.

Filmis on ka stseen, kus Farrah küsib oma mehelt, kas ta saab vähist võitu? Mees ütleb, et muidugi saab. "Aga kui ei saa, siis tulen ka mina sinuga!"


Näitlejanna on öelnud, et ta kannatab tihti selliseid valusid, et ta sooviks lihtsalt magama jääda ja mitte kunagi enam ärgata.

Nagu kinnitab ta mees Ryan, on naine lõpetanud ravi ja võtab vaid valuvaigisteid. Veedab oma päevad voodist televiisorit vaadates ja külalisi vastu võttes.

Ryanil on oma naisele veel ka plaan - abielluda! Paar on koos 1982 aastast, aga ametlikult veel registreerimata. Mõlematel on seljataga abielud, Ryanil koguni kaks.

"Tahan Farrahi "ausaks naiseks" teha, " viskab Ryan  veidi nalja, lisades, et elukaaslane punnib veel veidi vastu, " aga ehk annab naist veel töödelda!"