"Usun, et juba homme on kõik e-raamatud sellised. Kujutage endale ette, milline võiks olla sellisena kas või näiteks Helgi Sallost rääkiv raamat! Olen õnnelik ja uhke, et mul on au olla selles vallas teerajajate hulgas," tunnistab Kersna, et on digiraamatuga äärmiselt rahul.

"E-raamatusse kirjutasin ka juurde 10 uut peatükki, näiteks räägitakse seal lahti, mis täpsemalt toimus kuulsa Risti tänava poltergeistiga ja loomulikult täiendab teksti videolõik lendava saapaga," räägib Kersna.


"7x7" digiraamatust leiab ka 22 videolõiku, enamik neist esmakordselt avalikkuse ees peale ammust eetrit. "Näiteks hetk, kui Matti Milius loeb Eesti missile luuletust, mis ta hiljem koos minuga kohtupinki viis, Alo Mattiiseni kirjutatud ja dirigeeritud ETV Kuldaja saatejuhtide ühislaul "Ei ole ime ükski ime", Lennart Meri legendaarne intervjuu 1996. aastast, kust pärineb tema kuulus tõdemus - "paremat pole!", Alar Siku ajaloolised hetked Everesti tipus, ämblikmees Kaido ronimine linnavalitsuse katusele, ärakeelatud video laulude "Eestile on kombeks..." jne."