Seejärel suundub ta nö tänutuurile mööda Kagu-Eestit.„Kõik asjad ei pea toimuma Tallinnas,“ ütles Vahur Kersna Delfile kommentaariks sellele, miks tema värskeima teose esitlus Tartus toimub. "Olen pärit Lõuna- Eestist, minu elu viimaste aastate otsustavamad episoodid on seotud Tartuga. See on lugupidamisavaldus väljaspool pealinna elavatele ning töötavatele inimestele,“ nendib ta.

„Sellist asja ei ole Eestis väga tehtud,“ ütles Kersna, kuid lisab, et tal oli tahtmine vaadata silma ja tänada neid kodukandi inimesi, kes viimastel aastatel on talle mõttes kaasa elanud ja häid soove saatnud. "Uskuge, sellest on abi olnud! Neil, kes viitsivad kohale tulla, on võimalus saada autogrammidega raamat kätte enne selle ametlikku müügiletulekut.“ Vahur on tuuril koos abikaasa Liinaga, kellega kahasse teos suures osas sündis.

Vabas vormis kohtumised toimuvad pühapäeval 23. novembril kell 17.00 Tartus Vilde Tervisekohvikus; esmaspäeval 24. novembril kell 14.00 Kanepi Seltsimajas ja kell 17.00 Võru Katariina kohvikus; teisipäeval 25. novembril kell 14.00 Räpina Loomemajas ja kell 17.00 Põlva Keskraamatukogus; kolmapäeval 26. novembril kell 13.00 Otepääl Oti pubis, kell 15.00 Tõrvas Läti saatkonnas ja kell 17.00 Valga kohvikus „Säde“.