Saate tegijate poolt oli kaadritel kaks tähendust ja nende edasi andmiseks olid nii Kersna kui Evelin Ilves nõus võtma selle riski. Ühelt poolt väljendasid kaadrid teekonda tagasi lapsepõlve järve ja seeläbi kõigist läbitud skandaalides puhastumist ja enda puhtaks pesemist.

Teisalt oli kaadritel ka sügavam mõte anda edasi saate põhilist mõtet. Kersna rõhutab: "Rääkides sellest, kust see saade tuli ja miks see saade tuli, siis see oli ikkagi lähisuhtevägivalla teema ja paksust ja vedelast läbi käinud naise lugu, kes ei ole murdunud, alla andnud ega lasknud ennast alandada ja mõnitada. Lõpukaadrid olid mõeldud naisi julgustama." Ta lisab, et kuna kümned tuhanded naised elavad iga päev muserdatult, siis taheti naistele edasi anda jõudu jääda iseendaks, ennast väärtustada ja teiste arvamusest mitte välja teha: "Julgus olla see, kes sa oled, käituda niimoodi, riietuda niimoodi ja teha asju niimoodi nagu sa õigeks pead. Sinust algab kõik ja sinust ka kõik lõpeb."

Kersna tõdeb, et kuigi kriitikuid võib selline valik ajada "silmad pahupidi karjuma nii, et pilved lendavad laiali", siis tegelikkuses oli mõte väga sümboolne ja ta ei tea kedagi teist, kes oleks julgenud ennast nii väljendada: "Ta on ebaeestinaiselikult julge ja seda enesekindlust ja eneseväärikust peaksime igal võimalikul moel Eesti naistes toetama."

Kersna: "Tehke, mis tahate. Meie oleme oma jutud rääkinud ja alasti keha ei tohiks olla mingisugune tabu 21. sajandi vabas Eestis."