Marko Reikopile antud intervjuus tunnistas Sissi, et Grete oli talle väga vastu tahtmist oma ilma meigita pildi saatnud ning seda koos teiste jumestajatega analüüsides leidsidki nad, et väga lihtne oleks teda Liza Minelliks muuta. "Nii Gretel kui Lizal on hästi iseloomulikud näojooned, suured silmad ja väike huul," kirjeldas Sissi oma tööpõldu ning lisas, et kõige raskem on ilmselt Grete lõuajoone muutmine.

"Ma tegelikult hakkasin jumestamisega tegelema aktiivselt juba 4 ja pool aastat tagasi ning see on muusika kõrval tõusnud minu lemmiktegevuste esikolmikusse. Kui tegin ära baaskursuse, siis sain selle käigus aru, et ma tegelikult juba tohin pakkuda seda teenust ja olen viimased aasta aega väga aktiivselt tegutsenud."

Grete Lõbu kommenteeris kogemus kui väga lõbusat eksperimenti ning jumestamise jooksul said läbi elatud kõik emotsioonid nutmisest kuni pisarateni välja. "Elasin õudselt rolli sissse. Kui näoga peegli poole istusin, siis iseennast enam ammu ära ei tundnud. Ma olen grimmitoolides väga palju istunud, aga ikka on huvitav, et mis sinust lõpuks tehakse!"