Publik uuris, millised on 21aastase laulja ilu- ja stiilinipid.

Vaidol on kosmeetikakotis alati M.A.C-i jumestuskreem ja nahavärvi ravihuulepulk. "Londonist ostsin meestele spetsiaalselt loodud ripsmetušši. Kui väljas käin, siis on mul alati kaasas nahavärvi ravihuulepulk," paljastab ta oma kosmeetikakoti sisu.

"Juukseid sirgendan ma iga päev, sest nad on mul lokkis ja mulle ei meeldi lokid," avaldab ta oma ilusate juuste saladuse.

"Kasutan väga head šhampooni, mille nimi on NUDE. See on mõeldud spetsialselt kuivadele juustele ning sisaldab ka papüüruse kiudaineid, mis muudavad juuksed terveks ja säravaks. Peale seda kasutan ka FruitKicks-i palsamit."

Milliseid ilutooteid Vaido teistele meestele soovitab? "XL creative juuksevaha ning raseerimiseks eShave valge teega võikreemi."

Kolm tundi iluprotseduure

Vaido on öelnud Naistelehele: "Mu lemmikpäev näeb välja selline: panen peale mõnusa musa, lähen vannituppa ja veedan seal protseduuritades kolm ja pool tundi." Millised iluprotseduurid kolme ja poole tunni sisse mahuvad?

"Näiteks näo aurutamine ja koorimine, kulmude kitkumine, habeme raseerimine, kreemitamine jne."

Kuus kulub mehel riietele ja ilutoodetele ligikaudu 5000 krooni.

Iidoleid Vaidol pole. "Tahan olla vaid mina ise ja teha seda mis mulle meeldib! Riietuses võiks šnitti võtta näiteks Adam Lambertilt, sarnanen stiililt temaga."

Kui pärida, kas tulevikus oleks Vaido iluoperatsioone valmis tegema, kostab ta: "Ilusad me tahame kõik olla, aga botoxit ma ei kasutaks, pigem kollageeni süste."

Välimus on tähtis, kuid sama oluline on ka hinge eest hoolitsemine. Kuidas Vaido seda teeb?

"Hinge eest on siis hoolisetud kui oled tolerantne teiste vastu ja ei tee teistele kunagi seda mida sa ei taha et sulle tehakse," usub noormees.