Muidu sotsiaalmeedias üliaktiivne kaunitar Kim Kardashian on olnud pärast esmaspäeval ilmsiks tulnud röövilugu vait kui sukk. Naise Snapchat'i kontol, mis muidu punnitab lühivideotest ja selfidest, ulub kõle kõrbetuul. Ka viimased postitused Instagrami on tehtud kolm päeva tagasi.

NY Post on kirja pannud ebakõlad, mis Kim Kardashiani rööviloo ümber hetkel enim silma paistavad.

Esmalt, Kim magas üksinda uhkes ja ülisalajases korteris Pariisi kesklinnas. Tema stilist oli küll samas majas, ent mitte samal korrusel, kui kaks röövlit majja sisse murdsid. Mõne tunni pärast räägiti juba viiest röövlist.

Röövlid rääkisid algul inglise keeles, ent siis järsku avalikustati versioon, mille järgi kõnelesid pahad mehed vaid prantsuse keelt. Kimi stilist helistas USA hädaabinumbril 911, ent Pariisis, nagu ka ülejäänud Euroopas, kehtib ühtne hädaabinumber 112.

Sissetungijad väidetavalt sidusid Kimi suu kinni ja viskasid naise marmorvanni, misjärel röövisid ligi 11 miljoni väärtuses ehteid ja põgenesid jalgratastel, mida Kim ka oma rõdult nägi.

Erinevate artiklite all tunnevad aga lugejad, et kogu lugu on väga kahtlane. "See on kõik täielik jama, ma loodan, et ta läheb selle eest vangi," kirjutas üks kommentaator.
"Nende rumal etendus korjatakse ilmselt varsti eetrist ära, sest vaatajanumbrid on madalad," ironiseeris teine.

Lisaks kahtlustab ka varalahkunud popikooni Michael Jacksoni turvamees pisukest pettust. Matt Fiddes on Mail Online'le kõnelenud, miks ta Kimi röövimist vastuoluliseks peab.

Mees tõstatas küsimuse, et miks oli Kim Kardashian ja tema parim sõber, stilist Simone Harouche üksipäini valveta korteris koos hinnaliste ehetega, millest Kim oli sotsiaalmeediasse pilte postitanud? Pere ja ülejäänud kaaskond peatusid rohkem kui kilomeetri jagu eemal hotellis Four Seasons George V.

Matt Fiddes ütles, et ei olnud kordagi hetke, mil ta valvas Michael Jacksonit ja oleks jätnud staari täiesti üksi. "Kui sa kannad kaasas ka hinnalisi ehteid, ei ole tavatu, et ka neil on eraldi turvamees," tõdes Fiddes.

Miks oli tol saatuslikul tööl ainult üks uksevalvur majas, mis majutab maailmakuulsaid staare, kaasa arvatud Madonna ja Leonardo DiCaprio.

Fiddese sõnul on veider, et Kimi oma turvameeskond ei jäänud koos temaga korterisse. "Kimi kaliibriga kuulsuse puhul on normaalne, et tal on kaasas oma turvameeskond," rääkis mees.

Kuidas sai röövlibande läbi soomustatud ukse, mis oli suletud ka seespoolt? Uksel polnud märke jõulisest sissetungist ega ka mingit põhjust, miks keegi peaks laskma tundmatud mehed majja siseneda keset ööd. Isegi kui nad oleks väitnud, et on politseist, oleks kiire kõne võimuesindajatele asja selgeks teinud.

Fiddese sõnul on tavapärane toming ka see, et kuulsuse turvameeskond vaatab maja üle enne, kui klient sinna peatuma läheb.

Miks lubati Kimil Prantsumaalt lahkuda kõigest loetud tunnid pärast kuritööd, et minna tagasi Ameerikasse?

On tavaline, et kuriteo ohver aitab politseid ja uurijaid ning see võtab tavaliselt paar päeva. Võib juhtuda, et kaduma läheb tähtsat informatsiooni selleks ajaks, kui Kim jälle politseiga suhtleb või Pariisi tagasi sõidab.