Täna siin, homme teisel pool maakera – nii reisib suvepiiga Charlene mööda eksootilisi paiku, otsides vaheldust muidu nii üksluisele elule. Kurjast väest puhastuma põrutas ta ikkagi Eestisse!

Kuue aasta eest Eurovisiooni eelvoorust lauljatarina tuule tiibadesse saanud Charlene Rennit (23) ei löö millegi ees risti ette. Juba ammu on seltskonna hingeks tituleeritud neiule Eesti tillukeseks jäänud. Viimase aasta on Rennit ekselnud hinge- ja vaimuotsingutel, ratsutanud kaamelitega kõrbes, pidutsenud kuulsustega, aga – tegelenud tasahilju ka lauluprojektidega!

Ent kõik ei ole kuld, mis hiilgab. Ühel viimastest reisidest varastati Charlene paljaks – igaveseks ajaks laenas keegi endale kõik tema hinnalised ehted, dokumendid ning, uskumatu, isegi kosmeetikakoti! Charlene, kes usub halbade jõudude olemasolusse, pöördus seejärel otsekohe koju, et sensitiivi juures puhastuda.

 

MARRAKECH Pärast märtsis lahvatanud skandaali, justkui oleks Charlene kuumas suhtes rokkar Tanel Padariga, põgenes kaunitar seitsme maa ja mere taha ning eksis ära n-ö 1001 ööd muinasjuttu. «Veetsin seal vaid 101 ööd, aga need värvid, kontrastid ja kihutamine kaameli seljas läbi kõrbe – sinna jäi mu süda. Ausalt!»

{poolik}

PARIIS Troopilisest kõrbest viis tee Pariisi, mida kutsutakse ka murtud südamete linnaks! Ilmselgelt tänu Pariisile suudab neiu meid pidevalt oma uute outfit’idega üllatada. «Uued kleidid, uued rollid! Ma armastan moega eksperimenteerimist, äärmusi ja närvilisi pilke. Mulle ju tegelikult meeldib inimesi ärritada ning selles pole midagi halba!»

CANNES Sel aastal kattus reisiplaan nii Charlene’i sünnipäevanädala kui ka filmifestivaliga. Pööraselt lõbusat puhkust kuulsuste ja glamuuri pealinnas saatis juba esimesest päevast alates ebaõnn. Charlene’i rööviti! Esmalt läks kaduma kohver, mis on kadunud tänaseni. Seejärel haihtusid õhku kõik mobiiltelefonid ja lõpuks läks käekott dokumentidega. «Halleluuja! Mind on ära neetud,» oli lauljatar kindel ja asus südame puperdades kodu poole teele.

KADRINA Eestisse jõudes oli Charlene’i esimene eesmärk halvast energiast vabaneda. Ostnud kirikust pühitsetud küünla, kihutas lauljatar Kadrinasse sensitiivi juurde, kes ajas ära kurjad vaimud.

«See teema on minu jaoks liiga isiklik, et pikemalt lahata, aga süda on rahul. Olen justkui uuesti sündinud!»

Ühe hea soovituse jagab lauljatar siiski: «Kui tunned vajadust oma energiaväljast kedagi ära saada, kirjuta selle inimese nimi paberile, soovi kõike head ning pane põlema.»

IBIZA Täna, kus ajakiri letimüügis, naudib Charlene kuuma suvepäikest Ibizal. «Pina Colada ja palmisaared! Ma vajan piiramatut vabadust! Ibizal ei huvita kedagi, kuidas sa istud või astud. No stress! Space sundays, F*ck me, I’m famous ja väike suveromaan?

Ma ei kavatse midagi ette planeerida. Suvi on üllatusi täis! ENJOY!»