Eelmise hooaja \"Laulud tähtedega\" võitja Valdo Randpere ütleb, et selle hooaja saate esimest kohta on väga raske ennustada.

”Enne saadet, kui ma nimekirja vaatasin siis arvasin, et kindel favoriit on Margus Hanson koos Tanja Mihhailovaga, aga peale saadet ma enam ennustada ei julge. Ütleme nii, et neil läheb seal lõpus päris nibin-nabinaks,” räägib Valdo Kroonika online-ile.

Inesega ennast võitjaks laulnud Valdo arvab, et lõpuks jäävad saates sõelale Artur Talvik Lennaga, Birgit Varjun Sven Sesteriga ja muidugi ka Uku Suviste Kersti Tootsiga.

”Alguses kukuvad välja need, kes viisi ei pea aga alates 4. saatest hakkab kõige rohkem rolli mängima laulu valik,” põhjendab Valdo, miks on raske üht kindlat võitjat ennustada. Ka läbisaamine oma laulupartneriga mõjutab esitust väga. “Meil läks Inesega õnneks hästii – meie keemia läks saatest saatesse aina paremaks.”

Kersti ja Uku esimese saate võit üllatas Randperet väga. "Esiteks juba sellepärast, et ma ei teadnud Ukust enne saadet suurt midagi. Aga ta on tohutult sümpaatne ja väga musikaalne inimene. Nende lauluvalik oli nii nutikas! See tõi nende mõlema tugevad küljed välja. Aga laul võib ka nõrkused esile tuua…” arutleb mees.