"Mehed ei nuta, vaid ajavad kontrollimatut möla suust välja – see on lühikokkuvõte Kuku raadio eilse nn spordisaate esimesest 3-st minutist," arvustab Randpere. "Häbi võiks olla nii inimestel, kes selles saates osalesid kui ka raadiojaamal. Vaikiva ajastu vastand ei peaks olema räuskamine, ropendamine ja inimeste solvamine. Ma olen varemgi seda saadet vahel kuulanud ja ega see mingi Valdo Pandi preemia nominent pole kunagi olnud," jätkab ta.

"Siiani on saateosaliste „meheteod“ piirdunud osaliselt asjatundmatu, osaliselt lihtsalt labase mulaga, aga ju siis pole raadioeetrit millegi muuga täita olnud. Pärast eilset on küll mõtlemisekoht nii Kukule kui nendele ajakirjanikele ja nende tööandjatele, et kas me sellist ajakirjandust päris tahame?" esitab Randpere retoorilise küsimuse.

"Sõnavabadus ei tähenda vabadust teisi inimesi solvata ja laimata. Igasugune vabadus eeldab nii vastutust kui respekti ümbritseva ühiskonna ja antud juhul kuulajate suhtes. Häbi oli kuulata eilset saadet ja minu arvates ei piisa siin raadiojaama vabandusest ning järelkuulatava saate tsenseerimisest. Mis tehtud, on tehtud ja tegijad võiks vastutada vastavalt oma teole," leiab ta.