Tegemist oli Pärnu Vallikäärus aastal 1995 toimunud "Eesti hitt 3" galashowga, kus olid kohal absoluutselt kõik toonased superstaarid.

Code One'i noorukesel meeslauljal Koidul oli närv oli sees juba enne lavale astumist. "Silme eest oli must ja jalad värisesid, ei osanud istuda ega astuda," meenutas Koit.

Niipea, kui Koidu ja tema kaaslaulja Saara jalad lavalaudu puutusid, juhtus midagi enneolematut - mängima bandi hoopis bändi Jam lugu! "Siis oli selline tunne, et ma vajuksin lava alla - lihtsalt kõik oli valesti."

Sellega aga toonane esinemiskatastroof ei lõppenud. Koit oli televiisorist näinud, kuidas staarid fännidele lava ees patsu löövad ja otsustas seda ka ise teha. Millega ta aga ei arvestanud, oli asjaolu, et vahepeal oli kõvasti vihma sadanud ja märjad olid nii publik, helitehnika kui igal pool vedelevad kaablid: "Ma laulsin ja nii kui ma need näpud sealt välja sirutasin, siis mu näpuotstest lõi leek välja!" Ta kirjeldas, kuidas kogu vool käis läbi tema ja lava ees seisvad tüdrukud olid need, kes laksu endale said. Olukord oli ehmatav nii fännitaridele, kui Koidule endale: "Mina sain elektrišoki ja nemad ka!"

Koit väitis, et pärast seda ülesastumist, kus Code One esitas ehk vast kolm lugu, aga kus üleelamisi jagus kamaluga, istus ta tagaruumis ja mõtles, et nii karm see showbusiness ongi ja et tema seda küll vastu ei pea.