Kalle Klandorf
Kalle Klandorf, kes Keskerakonna ridades kandideerib seekordsetel valimistel, avas lahkelt oma koduuksed ajakirjale Hello!, mille peatoimetaja "juhtumisi" Kalle ja Merle Klandorfi tütar Heili on, kes lahkesti ka oma lapse Marceli koos vanavanematega esikaanele lubanud on. Ajakirja sisu pakub lausa 12 lehekülge majavaateid ja lõbusaid vanavanemad koos lastega pilte, juures jutt kodust, kuhu Kalle ning Merle garaaži asemel lastetoa ehitasid.

Mihkel ja Liina Raud

Mihkel ja Liina Raud, kes oma kodinad pakkisid ja metsa kolisid, ei häbene ajakirjakaanele aga tulla ja esmakordselt ka oma last Mirjamit lausa mitmes väljaandes näidata. Lisaks sellele oli Liina Raud hiljuti saates "Avameelne" ning rääkis paljusid esiti jahmatanud suhtest endast vanema Mihkel Rauaga. Liina Raud, kes osaleb ka saates "Looduslik valik", pürgib 101st toolist kagele istuma koos abikaasaga. Liina Raud tõdes Publikule esmaspäeval antud intervjuus, et eks igaüks otsib võimalusi 10 kodu asemel tuhandesse pääseda.

Taavi Rõivas

Taavi Rõivas ei ole samuti ei öelnud võimalusele naine ja laps kaasata ning jõuluhõngulist kodu näidata ning idülli tutvustada, poseerides Hello! kaanel eelmise aasta lõpus. Lisaks on mees aktiivne Instagramis kasutajanimega troivas ning viimastel päevadel just eakatega poseerides mitmeid rõõmsid kaadreid jaganud.

Kristiina Ojuland

Tema ning elukaaslane Raimo Kägu avasid ajakirjale Kroonika oma metsahäärberi uksed samuti valimiste eel. Seni pole sinna lubatud olnud piiluda kellelgi, ent Rahva Ühtsuse Erakonna edu huvides oli ilmselt see tarvilik. Kalleid aksessuaare armastav Ojuland tutvustas ajakirjanikule ja seeläbi ka lugejatele lahkesti iga sbpikest ja nurka ning silmapaistvaid detaile, mil oma lugu rääkida.

Foto: Ardo Kaljuvee 

Heidy Purga

Heidy Purga on otsustanud liituda Reformierakonna ridadega ning samuti kandideerimas Riigikokku.

Juba kaks aastat poeg Villemi ema olnud Purga otsustas just nüüd rääkida esmakordselt oma suhtest Jaanus Rohumaaga ning emarollist ning on ka tänases Eesti Päevalehes sõna võtmas, rääkides ka sellest, miks nõustuvad värsked erakondlased, kellest paljud avaliku elu tegelased, just sel ajal lahkemini intervjuusid andma: "Tavapoliitikutel on võimalus kasutada oma kohti ja nüansse, kus nad saavad ennast maksma panna. Neil on juba sisu ja nad saavad rääkida tegudest, mida nad on teinud, millega algajad hiilata ei saa."

Kalev Lillo

Mees, kes hoidunud ükskõik mis teemaga varju ja põgenenud küsimuste eest, on hakanud aktiivselt Facebooki-turundust tegema, jagades muuhulgas pilti endast ja abikaasast koos lapselastega, kirjutades juurde: Eelmisel aastal sai minust vanaisa – peres on nüüd toredad kaksikutest tüdrukutirtsud. Aga kas nad saavad endale ka venna või veel ühe õe? Paljud pered piirduvad maksimaalselt kahe lapsega. Sellest ei piisa, et säilitada meie rahvas ja Eesti riik. Uueks tavaks peab saama kolmelapseline perekond.