Kolm aastat koos olnud paar leidis üksteist saates, kus mees kohe alguses teatas, et tuli kindla plaaniga naine omale võtta. Eelmise aasta sügisel tühistas paar oma kihluse, vahendab People.

Novembris antud intervjuus tunnistas paar, et peale pikka ja sõbralikku vestlust otsustati oma teed minna. Nüüd selgub, et asi oli mehes.

Bristowe küll naljatas, et võttis ajakirjaniku nõu kuulda ja jättis mehe maha, kuid veidi hiljem tõdeb, et tegelikult jättis hoopis Booth tema.

"Ta ei teadnud, miks ta mind armastada ei suuda. Ma lihtsalt arvan, et saade oli liiga raske, et sellest üle saada. Ma ei tea, ma lihtsalt arvan nii."

Kui teade lahutusest levima hakkas tunnistas üks paari lähedastest allikatest, et kuigi Bristowe oli valmis suhte nimel võitlema, siis päästa ei olnud enam midagi. "Ta oli valmis suhte eest võitlema, aga sellel ei olnud tulevikku. Kaitlyn tahab abielluda ja lapsi saada, aga tundus, et nad ei olnud samal lehel." Ka Bristowe ise tunnistas, et ei suhtunud suhtesse kunagi liiga kergelt ja oli valmis igati võitlema.