Pühapäeval 12. juunil selgus Nokia Konterdimajas „Eesti Otsib Superstaari 2011“ saate võitja, kelleks osutus Liis Lemsalu – talle kuulub nüüd 10 000 € ja plaadileping maailma juhtiva muusikakompanii Universal Musicuga. Esimene singel on aga ühislugu „Kõnnime seda teed“ teiseks parimaks hääletatud superstaari kandidaadi Artjom Savitskiga.

„Eesti on tuntud lauljate kõrge taseme poolest ja seda näitas ka finaalsaade ning selle väga tasavägiselt jagunenud üüratu häältehulk“, nentis Universal Music Finland & Balticsi tegevjuht Jarkko Nordlund. „Raske oli panustada ühele finalistile ja nii tunduski hea idee esimeseks singliks lasta hoopis välja duett kahe Eesti parimaks hääletatud uue artisti, ehk Liisi ja Artjomiga“.

„Kõnnime seda teed“ autoriteks on Tarvo Valm ja Aapo Ilves ning jutustab suhetest ja uutest väljakutsetest. Lugu on salvestatud Sinusoid Stuudios produtsentide Kristo Kotkas, Danel Pandre ja Tarvo Valmi poolt.

Lugu tuleb esimesele avalikule live-esitamisele juba täna Võrus, kus algab Eesti Superstaar 2011 tuur. 15- 22. juunini toimuv tuur läbib kaheksat linna, lisaks Võrule väisavad tuuritajad ka Tallinnat, Haapsalu, Kuressaaret, Raplat, Rakveret, Tartut ja Pärnut.

Publik saab võimaluse näha lavalaudadel Superstaaritiitliga pärjatud Liis Lemsalu ning tema nelja kaasfinalisti  - Artjomi, Rosannat, Triinu ning Teelet. Neile sekundeerivad lavalaudadel juba tuntud Ott Lepland, Getter Jaani, Lenna Kuurmaa ning Koit Toome. Piletid tuurile saadaval Piletilevist.