Väidetavalt on Adele'i kogu vara väärt umbes 200 miljoni naela, kuid ärimehena töötava Konecki sissetulek on võrdlemisi tagasihoidlik. Kuna lahutus viiakse läbi Kalifornia osariigi seaduste järgi, siis seal on tavaks abikaasade vara pooleks jagada. Viimase informatsiooni kohaselt otsustas lauljatar abielludes loobuda abieluvaralepingust, mis oleks teda praeguses olukorras kaitsnud.

Siiani on muusik ja ärimees hoidnud oma lahkuminekut suure saladuskatte all. Väidetavalt otsustasid nad kolm aastat kestnud liidu lõpetada, sest nad kasvasid üksteisest Adele'i kiire graafiku tõttu lahku. Paaril on ühine seitsmeaastane poeg Angelo.

Selline asjade käik on tekitanud palju kõmu Twitteris, kus inimesed on jagatud kahte leeri. On neid, kes arvavad, et Konecki ei peaks oma eksnaiselt nii palju raha nõudma, kuid on ka neid, kes arvavad, et selline jagamine on õiglane. Näiteks tuuakse eelmine aasta lahutanud Amazoni asutaja Jeff Bezose eksabikaasat, kes sai liidu purunemise järel 30 miljardit dollarit.