Näiteks taheti teada, kas Silvial on keegi, kellega suhtevälisel ajal lähedust jagada, mille peale nentis skandaalne tšellist, et ta on kirglik naine, kes ei saa olla ilma. Küsimuse peale, mis on ta lemmik sekspoos ning koht, nentis ta, et eelistab kõike, mis on klassikaline. Lisaks tunnistas naine, et on väga emotsionaalne ja nutab palju. “Vahel ma murdun nii, et hakkan isegi laste ees nutma,” pihtis ta.

Ootuspäraselt huvitas Silvia fänne väga Paul Neitsovi teema ning peamiselt see, mis on selle võrdlemisi ebastabiilse kuvandiga mehe fenomen. “Fenomen? Mis fenomen? Tal ei ole fenomeni. Ta on poiss. Tüüp on lihtsalt suurtelt meestelt õppinud suured sõnad selgeks ja sellepärast kestiski see suhe kolm nädalat, kui sedagi…Talle vastutus ei sobi, elab oma linnukese elu — kitarr, suits, kohv ja mingid naised ka kuskil,” lajatas Silvia halastamatult.

“Ma umbes nädalaga sain aru, et tüüp on liiga noor sellisteks asjadeks ja ta sai sellest ka ise aru. Kui jätta Paul välja, siis kõik teised mehed on mul olnud väga mehised, kiftid ja tublid. Ja kui päris aus olla, siis pole mul iial olnud nii kehva voodipartnerit kui Paul!”