«Pole vahet, kas magame koos või mitte, oleme nagunii sada korda kokku ja lahku kolinud,» hindab kirjanik KERTTU RAKKE oma suhet kunstnik NAVITROLLAga.

Popkunstnikku ja popkirjanikku ühendab palju: mõlemad on Võrust pärit, käinud ühes koolis ja esinevad avalikkuse ees artistinimedega. Kadi Kuus (33) valis oma pseudonüümiks Kerttu Rakke ja Navi külast pärit Heiki Trollast (33) sai Navitrolla.

Üksteist aastat tagasi algas nende armulugu. Koos jõuti elada Tartus, kuid enamiku ajast oli siiski tegemist visiitsuhtega. Seitse aastat kestnud romaan abieluni siiski ei viinud, lahku mindi neli talve tagasi. Viimasel ajal näib aga, et väljend «vana arm ei roosteta» tabab otse naelapea pihta.

Visiit Portugali

Marju Kuudi hiljutisel kontserdil Club Privé’s nähti Kerttut ja Navitrollat taas õnnelikult koos. Käsi seiklemas Kerttu puusapiirkonnas, puhus Navitrolla nende ühiste sõpradega jutukest. «Ta on mu parim sõber. Pole vahet, kui ta kätt mu tagumikul hoiab. Samuti pole vahet, kas magame koos või mitte, oleme nagunii sada korda kokku ja lahku kolinud,» arvab meelelahutuskirjanduse maaletooja Rakke heatujuliselt.

Sulezhonglöör jätab lahtiseks, kas armastus Navitrollaga on uuesti õide puhkenud. Ütleb vaid, et vanade sõprade puhul ei saa «armastuse lõkkele löömisest» rääkida.

Noorpaarile lähedal seisev isik teab aga rääkida, et Rakke ja Navitrolla veetsid möödunud aasta detsembris lõbusasti aega Portugalis. Avati ju Lissabonis Navitrolla edukas isikunäitus.

«Jah, Navil oli Portugalis näitus, käisin tal seal külas,» võtab Kerttu Rakke lõõgastava reisi omaks. Nende ühine tuttav räägib aga, et just sel reisil leidsid kunagised armastajad teineteist taas.

Kunstnik Navitrolla jääb Kerttu Rakkest rääkides napisõnaliseks: «Noh, mis ma oskan öelda, kõik on tore!»