Jaanuaris sai Aveli Abel (19) Pärnu kesklinnas bensiinijaama parklas Karlilt (nimi muudetud) jalaga näkku ja pöördus politseisse, kirjutab SL Õhtuleht.

Nüüdseks on aga alustatud kriminaalasi avaliku korra raskes rikkumises hoopis Aveli suhtes — tõestamist on leidnud, et Aveli tekitas oma käitumisega Karlile ja taksojuhile füüsilist valu.

Pärast seda, kui Karl käratas tanklas oma sõbrannaga sädistanud Avelile “Oleks ma nii kole kui sina, ma oleks vait!” viskas Aveli Karlile kuuma kohvi näkku ning kriipis tal kaela veriseks.

Et Avelit ohutus kauguses hoida, sirutas noormees jala välja ning Aveli jooksis ise selle otsa.

Aveli põrutab välismaale?

Aveli kihlatu Lauri on vahepeal Eestist lahkunud ja töötab välismaal ehitajana.

Aveli ema Ruta ei välista, et tütar õige pea peigmehele järgneb. “Ta ütles, et tuleb koolist ära, läheb üldse Eestist minema,” seletab ema.

Tema sõnul võib pidev tähelepanu ka häiriv olla ja just meedia eest Aveli välismaale põgeneda tahtvatki. “Ära seni, kuni teda unustatakse,” ütleb ema.

Aveli: ma olen täiesti lesbi

Reporter.ee avaldas rubriigis “Oma video” vaataja saadetud erootilise klipikese hoogsast pidutsemist, mille ajal Aveli sõbrannaga vallatlema hakkas.

“Ma olen täiesti lesbi. Tõesti!” lõõbib Aveli suudlusmaratoni pisikese pausi ajal.

Blond sõbranna all, Aveli peal — matkitakse seksipoose ja musitatakse kirglikult. Klipi lõpus kuulutab Aveli, et ta pole elu sees varem naisega suudelnud.

Kommentaatorid väidavad, et video võeti üles 2005. aastal.