«Kohe, kui abiellun, annan sellest teada,» lubab JUSTIN TIMBERLAKE.

Justin Timberlake’i intervjuud algavad tavaliselt küsimustega tema tüdrukute kohta. Pikaajalisi pruute on 25aastasel poptähel olnud vaid kaks — praegune kallim näitlejatar Cameron Diaz ja endine tüdruksõber Britney Spears.

Sestsaadik, kui Justin 33aastase Cameroniga sõbrustama hakkas, on tema karjäär tõelise hoo sisse saanud — ta on teinud endale nime sooloartistina ning mänginud tervelt kuues filmis. Nüüd, neli aastat peale debüütalbumi Justified ilmumist, on Justin maha saanud oma teise sooloalbumiga FutureSex/LoveSounds. Suurem osa lugusid sellel plaadil pärineb tema enda sulest.

Laulmisele ja näitlemisele lisaks on Justin kätt proovinud ka muudes valdkonades. Tal on sõbraga kahasse oma rõivafirma William Rast, ta on investeerinud mitmesse New Yorgi ja Los Angelese restorani ning ta on ulatanud abistava käe heategevusorganisatsioonile Jungle Heart Foundation, mis aitab Kolmanda Maailma riike veega varustada. Nii et Justini elus on lisaks naistele palju muudki huvitavat. Järgnevas intervjuus räägib ta sellest kõigest ise.

  Kuidas sul karjääri jaoks üldse aega jääb, kui sa kogu aeg oma pulmade korraldamisega tegeled?

Tõsijutt, see on täiskohaga töö! Koostan nimekirju, valin välja salajast toimumispaika, suhtlen toitlustajatega ja töötan välja strateegiat, kuidas külalised pressi teadmata pulma kutsuda. Küll see on väsitav! Kui ma pulmakorraldamisega lõpuks ühele poole saan, kutsun kõik kohale.

  Käisite koos Cameroniga hiljaaegu Tansaanias heategevustööd tegemas. Mida põnevat te seal nägite?

Sõitsime ühte külla ja seal oli pidu. Me ei teadnud, mida nad tähistavad. Arvasime, et ehk tundsid nad meid ära, kuid selgus, et neil pole aimugi, kes me oleme. Nad tähistasid seda, et neil on lõpuks kaev, kust saab joogivett. Näete nüüd, maailmas on kohti, kus kuulsus ei tähenda mitte midagi! See tõi ka meid maa peale tagasi. Mul on plaanis Los Angeleses kontsert korraldada, et aidata lahendada seda Kolmanda Maailma joogivee probleemi.

  Käisid hiljaaegu Pariisis ja kutsusid oma ema sinna kaasa.

Jah, ta tuli Pariisi ja käis šoppamas. Ta on väga professionaalne.

  Ta on vist väga uhke oma poja üle, kes on nii kuulus, kel on ilus girlfriend ja kes saab kindlasti väga rikkaks meheks.

Jah, aga see pole nii tähtis kui šoppamine Pariisis. Kasvasin üles Tennessees keskklassi poisina ja ma ei ole oma sihti silme eest kaotanud. Olen ikka seesama inimene, kes ma lapsepõlves olin, mul on jalad maa peal.

  Millise lauluga sa oma uuel albumil FutureSex/LoveSounds kõige rohkem rahul oled?

What Goes Around. See on väga delikaatselt kirjutatud lugu. Sõnad, meloodia... Nägin sellega kõvasti vaeva. Aga tegelikult meeldivad mulle kõik laulud. Mu laulud on mu lapsed ja ma ei saa neid vihata.

Kas oled sellel albumil seksuaalselt provokatiivsem?

Peate selles ise selgusele jõudma.

  Seekord sa ei laulagi kõiki laule oma kõrge häälega?

Ei. Tahtsin eksperimenteerida. Kuulake näiteks laulu My Love. Seal on mul madal hääl.

  Paljudes lauludes räägid sa seksist. Kas toetud isiklikule kogemusele?

Mitte kogu aeg, õnneks! Kas te suudaksite ette kujutada, et iga viimne kui laul sellel albumil räägib minust? Ei tule kõne allagi! Ma kehastan erinevaid tüüpe. See võimaldab mul ka liialdada.

  Oled vahepeal kõvasti filmides mänginud. Ilmselt on sul plaan ka näitlejana läbi lüüa.

Eesmärk omaette see igatahes ei ole. Tahan teha asju, mis mind inspireerivad. Olen nii palju kontserte andnud, nii paljude inimeste ees esinenud. Tahtsin teha midagi teistsugust, midagi intiimsemat. Näitlemine pakkus mulle võimalust end teisest küljest tundma õppida, kehastada teisi inimesi, teistsuguseid isiksusi.

Sul on oma moefirma. Kuidas see sündis?

Teeme naiste ja meeste teksaseid ja särke. Olin selle projektiga nõus, sest mu parim sõber nii väga tahtis seda teha. Ma ei osale terves protsessis, olen selles firmas vaid pooleldi tegev. Sõber lubas, et korraldab kõik ise ja see, mis ta juba on saavutanud, on hämmastav! Minust on saanud ärimees, kuid hingelt olen ma endiselt artist. Ja see on kõige tähtsam.

  Sa lähed vanemaks saades aina paremaks...

Mul veab, mu elu meeldib mulle. Aga ma ei arva, et see kõik on mulle garanteeritud. Püüan ikka alandlikuks jääda.