Vaid 12-aastane Vera on lauljanna ainupärija ning muidu polekski naise testamendiga ühtegi probleemi, kuid Frolov väidab, et suhte jooksul panustas ta miljoneid rublasid Natšalova korterisse ning sõlmis naisega ka lepingu, mis näitab, et temale kuulub pool korterist.

Kuid lähedased paluvad, et hokimängija ei kaebaks leinavat 10-aastast last kohtusse. Algselt oli kõnealuse korteri omanikuks hoopis Natšalova eksabikaasa ja tütre isa, jalgpallur Jevgeni Aldonin. Kuid nende suhte ajal kohtus Natšalova Froloviga ning seetõttu otsustasid pisitütre vanemad ka lahutada. Aldonin aga jättis Moskvas asuva luksuskorteri oma eksabikaasale ning Frolov kolis sinna sisse.

Nüüd väidab Frolov, et temal on leping, mis tõestab, et temal on õigus poolele korterile, sest maksis 20 miljonit rubla Natšalovale. Samuti avalikustas Julia sõbranna Irina Saltykova, et enne surma oli Frolov saatnud lauljatarile sõnumeid, kus on täpselt välja arvutatud, kui palju kulus mehel naise peale raha. Seal hulgas olid ka restoraniarved, riidepoodide tšekid ja autode peale läinud summad.

Hetkel pole kindel, mis on Frolovi järgmine samm, sest ta elab USAs ning ei tulnud isegi endise armastatu matustele.

"See on jube. Ta soovib endale poolt korterit. Ta ei saa arvatavasti aru, mis päriselt toimub ja näeb ainult rahatähti silme ees," ütles lahkunud lauljatari isa Viktor.