Mitmed avaliku elu tegelased märkasid, et praeguse Eesti kõige kuumema loo sõnade kasutamine on ebaõiglane, juhul kui Nubluga pole sellest enne räägitud.

Üks neist oli muusik Joosep Järvesaar, kes võrdles seda koguni kuriteoga: "Avastasin vist päris võika küberkuriteo ühe artisti ja autori vastu. Nimelt müüakse Nublu laulu nimega "Mina ka" t-särke hinnaga 39€ - kasutades promo tekstis konkreetselt sõnu "Capuccino lõhna peale tõuseb päike - mina ka". Kettasse ajab kuidagi, et nii nahhaalselt kooritakse artisti edu pealt plekki oma taskusse."

Bless This Mess

Kroonika kontakteerus kõnealuse riietefirmaga, aga pärast meie sõnumi nägemist, nad otsustasid sellele mitte vastata. Sellegi poolest on nüüdseks postituse tekst muudetud, mille alusel võib järeldada, et Nubluga enne seda ei räägitud.

Bless This Mess

Nublu vastas Kroonikale, et riidepoe peale pikka viha ei pea ja soovitab neil protsent tulust annetada hoopis vähiravifondile.

"Keegi neist minuga eelnevalt ühendust ei võtnud, aga mis siis, suvel ei jõuagi kõigiga ühendust võtta. Kui nad tunnevad, et mingi protsent müügitulust võiks mulle kuuluda, siis saatku see hoopis vähiravifondi! Täpsem info: https://kingitudelu.ee/annetajale. Olge mõnusad!"

Mida arvad sina, kas tegemist oli ebaõiglase tulu teenimisega või õigustatud reklaamitstrateegiaga? Kuula ka Nublu suvist hitti "Mina ka"!