Vaid mõned nädalad enne raske uudise kuulmist oli Julia abiellunud ja käinud meeleolukatel mesinädalatel. Julia töötab North Tees haiglas intensiivravi osakonnas meditsiiniõena ja teeb nädalas keskmiselt 60 tundi tööd. Peale mesinädalaid tundis ta end aga niivõrd jõuetult, et isegi trepist üles kõndimine võttis noore naise hingetuks. See tundus talle eriti veider, sest Julia oli heas füüsilises vormis ja käis regulaarselt trennis.

Julia mõtles, et võib-olla vajab ta lihtsalt rohkem puhkust ja peaks elu pisut rahulikumalt võtma. Ta otsustaski paar nädalat oodata, kuid väsimus ei tahtnud kohe kuidagi üle minna.

Kui perearsti juures öeldi Juliale, et tal on verevähk, oli noor naine ja tema perekond asjast šokeeritud, sest samasse haigusesse suri Julia ema 2016. aastal. Ta polnud isegi ema surmast õieti üle saanud, aga nüüd avastati tal endal sama haigus.

Julia mees Peter sõnas väljaandele Daily Mail, et uudis tuli talle üllatusena ja on väga raske. Õnneks on Juliale toeks tema mees ja perekond.

Praegu saab Julia kemoteraapiat neli korda nädalas. Paarike proovib aga säilitada elutervet suhtumist ega anna alla. Paljud verevähi ravid põhjustavad ka viljatust ja seetõttu lasi Julia oma munarakud panka panna, et tal oleks peale vähist võitu saamist võimalik ka lapsi saada.

Julia sõnul ei saa me kontrollida, mis meiega elus juhtub. Küll aga saame valida, milline on meie hoiak erinevate asjade suhtes.

Suurbritannias diagnoositakse verevähk iga aasta ligikaudu 650 inimesel. Ameerikas saab aastas sama diagnoosi aga 5930 inimest.