"Palju armastust ja rõõmu ikka jälle elus juures," kirjeldas Egert isaks saamist. Muusiku sõnul on viimase kuu jooksul elu totaalselt muutunud.

"Ütleme, et kõik need elurütmid, mis varem olid, need on kõik piltlikult potist alla ja elu tuleb uuesti üles ehitada," tunnistas muusik ning ütles, et nüüdsest tuleb teha plaanid ümber nii, et saaks neid väikese ilmakodanikuga koos teha.

Värske isa käest uuriti ka seda, kas titevarbad on juba kastetud. "Ma ei tea, kuidas seda teha... Selles mõttes, et vannis on ta juba käinud paar korda," naeris Egert ja lisas, et suuremat kastmist siiski ei ole veel toimunud. "Praegu pohmellil kohta seal ei ole," lisas värske isa, et niipea veel suurt pidu pidama ei hakata.

Uus ilmakodanik on loomulikult ka põhitegur, mis dikteerib vanemate und. "Magad ikkagi siis, kui on kohe võimalik," ütles Egert ning lisas, et temal ja Piretil tuleb veel harjutada kiirelt uinumist.

Värske isa sõnul on pisike Milli ka suur muusikafänn ning igasugused plastikust mänguasjad talle ei meeldigi, vaid pisipreilit rahustab hoopis klaverimäng.