Viimane rasedus on kestnud Airil veel vähe aega ning suuri muutusi ta enda kehas ja olekus ei tähelda. Lapse sündimise tähtaeg on alles jõulude paiku. 

Praegune elurütm on naisel Aryani järgi sätitud ning noor ema hindab kodus ja koos olemise aega rohkem kui kunagi varem. Ta ütleb, et mida vanemaks saab, seda rohkem mõistab, kui kiirelt aeg kaob ja lapsed kasvavad. “Kõik möödub kui unenäos. Töö ei kao kuhugi, seda saab alati teha, aga lapsed saavad nii kiiresti suureks, seepärast ongi mõnus elada hetk korraga ning nautida nende igapäevaseid tegemisi. Eks iga laps meie elus tuleb meidki ju omal moel õpetama,” räägib Airi, kel on eelmistest kooseludest veel kaks poega. 

“Olin oma peres ainus laps ja seetõttu olen alati unistanud suurest perest,” õhkab noor ema. Kasvamisel pere ainsa lapsena on Airi sõnul tegelikult palju eeliseid, sest tähelepanu on jäägitu. “Üksik laps, kes soovib kaaslasi, kellega mängida või muresid-rõõme jagada, seda aga ei mõista. Sõpru pole ju alati käepärast võtta. Samuti tundusid jõulud ja muud pühad kuidagi lahjad sellise väikese perekonnaga – mina koos ema ja vanaemaga. Filmidest sai ikka vaadatud neid pisaraid kiskuvaid momente, kuidas suured pered pühi peavad ja naudivad. Lubasin endale, et suureks saades saab ka mul suur pere olema.”

Pikemalt loe värskest ajakirjast Naised!

Veel ajakirjas:
Krista Lensini ema Kulla Erkmann soovitas leinaval tütrel välismaale kolida
Tiina Lokk elab pidevas stressis