- Tere. Kas sa oled kontoris? Mis juhtumit sa praegu uurid?
- Tere. Ma olen Adeele Sepp. Ma töötan Ugala teatris ja vahel on meil Tallinnas “Kättemaksukontori” võtted.

Selline dialoogikatke ei ole väljamõeldis. Näitleja Adeele Sepp, kes kehastab “Kättemaksukontoris” Kirke Kleini, on pidanud Facebookis just sellistele küsimustele vastama. “Ma olen tajunud, et mõned seriaali fännid arvavad, et tõusen hommikul üles ja lähen kättemaksukontorisse tööle. Nagu nende emmed-issid lähevad hommikul tööle,” ütleb Adeele, kes võtab fännidega suhtlemist normaalse osana oma tööst. “Kui ma ütlesin seriaalis osalemisele jah, siis ma ütlesin jah ka fännidega suhtlemisele. Mind hoiatati suurte masside, juustest tirimiste ja kampsunihõlmas rippumiste eest, aga see on minust küll kaarega mööda läinud. Mul ei ole olnud probleemi, et ma fännide liigse tähelepanu tõttu ei saaks poes käia või midagi sellist, aga näiteks interneti kaudu kõikidele fännikirjadele vastamiseks aega paraku ei jagu.”

Vabakutseline näitleja Elina Reinold, kes mängib “Kättemaksukontoris” Freya Narvikut, on Adeelega sama meelt. “Ma hakkasin ka Facebookis fännide sõbrakutseid vastu võtma, sest ei tahtnud neid eirata, aga küsimusi on palju ja kõigile ei jõua enam vastata. Olen samamoodi püüdnud selgitada, et mina olen ikka Elina Reinold, näitleja, kes mängib Freya Narvikut. Lisaks mängin erinevates teatrietendustes ja olen ema oma kolmele lapsele.”

Kuidas võtavad näitlejannnad vastu kriitikat, mis toimub sarja kaadri taga ja mida värvikat hakkab juhtuma uuel hooajal, loe juba värskest ajakirjast Naised!

VEEL SELLE NÄDALA NAISTES:
• Reet Linna ja (:)kivisildnik pihivad, milliseid tundeid tekitavad neis taevas urisevad NATO hävitajad
• Hellar Bergmannil aitas kompleksidest üle saada karate
• Liiguta end suvegrilli kaloritest priiks!