Oma sisemist häält on neiu kuulanud juba noorest peast ja paneb seda südamele teistelegi. “Unistusi ei tohi unustada, sest saatust ei saa petta.”

“Kui keegi arvab, et ma olen nagu kukk vara üleval, siis see pole tõsi. Ma olen ööinimene, mu päev hakkab kuskil kaheteistkümnest-ühest. Olen proovinud, et võtan inimesi varem vastu, aga ma ei saa, sest energeetiliselt ma hommikuti ei tööta,” kirjeldab Marilyn Kerro oma tüüpilist päeva Moskvas. “Kaks kuud tagasi võtsin kolm-neli inimest päevas, aga sain aru, et see on liiga palju. Praegu on maksimum kaks inimest. Minu härra ütleb, et ka see on liiga palju, aga mina tunnen, et kaks on täpselt parasjagu. Tema võtab vähem, sest tema juurde tullakse palju surmateemaga ja see on väga raske. Kui ka minu juurde tuleb keegi surmateemaga, siis jätan järgmise inimese ära, sest energiat ei ole enam.”

Milliste probleemidega pöörduvad selgeltnägija poole abivajajad ja mida on Marilyn oma elu kohta ette näinud, loe juba värskest ajakirjast Naised! Intervjuus räägib Marilyn Kerro teiste teemade seas ka lastest, perest ja vildakast koolisüsteemist.

VEEL SELLE NÄDALA NAISTES:

- Minister Ivari Padar peab normaalseks palgaks 1000 eurot
- Eesti oma supertaim leedripuu on tervendava toimega
- Sportlikud harjutused, mis mõeldud tegemiseks paaris