Üheksakümnendatel poistebändis Black Velvet teismelisi pöördesse ajanud Lauri Liivi (37) trehvab ekraanil juba tihedamini kui mõnd tunnustatud habemega teletähte. Menusaade "Su nägu kõlab tuttavalt" pakub Laurile väljakutseid olla igas paroodias keegi teine, seriaalis "Kartulid ja apelsinid" kehastab ta aga särtsakat ja veidi koketeerivat snoobi meesnaist, assistent Unot, kes elegantse kergusega korraldab psühholoog Viviani töö- ja eraelu. Päris elus näikse Lauri olevat oma seriaalitegelase täielik vastand – ta on stoiline, mõõdukalt madala häälega omamehelik ja tšill hommikukohvikaaslane.

Oled isegi kaalunud psühholoogi jutule minemist. Mis sind selleni viis?

Meil kõigil on madalseisud isiklikus ja töises elus. Mul on olnud oma nõrkusehetked ja see konkreetne kord oli üks neist. Lihtsalt jooksed oma eluga ühel hetkel kokku, kõik kukub kokku ja hakkadki mõtlema selle peale, et äkki peaks pöörduma abi saamiseks targema poole. Mis see nüüd täpselt oli, sellest ma ei räägi! Ma ei ole inimene, kes ka oma lähedastele seda, mis mu sees tegelikult toimub, väga palju välja näitab. Ma lihtsalt leian, et teisi inimesi ja isegi oma lähedasi sõpru tohib koormata ainult siis, kui selleks on väga suur vajadus. Igaüks peab oma eluga ise hakkama saama.

Tegelikult on mul lisaks oma igati toetavale perele ka abiline. Kui mul on olnud emotsionaalset laadi mõõnaperioodid, aitab mind üks kiropraktik, kellel on ka teatavad üleloomulikud võimed, millesse ma enne teda suurt ei uskunud. Aga nüüd usun. Tema aitab mind tasakaalu. Aga üldiselt pead ise oma mõõnadega toime tulema, kõik on ju suuresti sinu enda peas kinni.

Loe lähemalt Lauri Liivi elust värskest Kroonikast!

Teised teemad:

1. Avame kinnisvaraportfellid! Kui palju kinnistuid on Eesti rikastel?
2. Ariel ja Eri Klas ostsid Kadriorgu korteri
3. Janika Sootna ja Käthlin Haavel said osa George Clooney pulmast
4. Jürgen Rooste lahutas abielu
5. Jaan Toots ostis oma perele korteri Tallinna kesklinna