«Ta tuli ja niitis mu täielikult jalust,» tunnistab sarja «Ühikarotid» täht Lauri Pedaja. Mängufilmi «Ohver» võtetel kohtunud Margret Järv ja Lauri tähistavad peagi aasta möödumist oma tutvumisest.

Lauri (22) sõnul jagub talle Margreti (18) juures üllatusi siiani. Enne Margretiga kohtumist polnud Lauri näinud näiteks seda, et naine käib ise poes - seni oli tema arvates mees see, kes, kilekotid näpus, söögikraamiga saabub.
Lauri ja Margreti vahel on täielik klapp. Lauri sõnul võib ta Margretile usaldada kõik tähtsad asjatoimingud teadmisega, et kallim neid nässu ei keera, vaid jõuab lahenduseni isegi kiiremini kui tema.
Lauri oli teie kohtumise ajaks juba filmiga «Klass» kõvaks tegijaks saanud. Mis teid teineteises rabas?
Lauri: «Tantsud tähtedega» oli ka juba olnud. Ja siis tuli Paide koolitants! Ma olin eelmisel aastal Paide koolitantsu õhtujuht, mina laval, Margret saalis. Me ei teadnud teineteisest midagi - ja siis Margret vaatas, et päris kuum kutt!
Margret: Jaa, muidugi...
L: Nii sa ütlesid mulle!
M: Meie vahel ei juhtunudki midagi, mille kohta võiks öelda, et see rabas meid. Kõik kulges iseenesest. Küll aga meeldis mulle tema energilisus ja olek.
L: Minul tõmbasid jalgealuse puhtalt ära silmad. Ohh, need võtsid jalust nõrgaks kohe!
Edasi loe artiklit ajakirja Kroonika paberversioonist