«Kui on üks tüdruk, siis on üks tüdruk,» sõnab Robin Juhkental. Peadpööritava tähelennu teinud Malcolm Lincolni laulja on naisfännide kurvastuseks hõivatud mees - tõmme kooliõega pidi varem või hiljem suhteks kujunema

Pille-Riin Jaik (18) ja Robin (21) teavad teineteist Tallinna Nõmme Gümnaasiumi päevilt, juba seitse aastat, kuid teineteise tõeline äratundmine tuli force majeure jaanuaris.  
«Ma korraldasin Tartus detsembris üht kontserti ja kutsusin Robini esinema,» seletab Pille-Riin. «Sealt hakkasime lähemalt edasi suhtlema. Kuskil kuu aja pärast sai asi n-ö ametlikuks ka...»
Robin on õnnelik mees - tal libiseb praegu absoluutselt kõik ülesmäge! Läinud nädalal esitles ta Malcolm Lincolniga debüütalbumit «Loaded With Zoul». Tal on nüüd natuke rohkem raha kui varem, armastus, ning isegi väärikas eas naabriproua poolehoid. «Väga sümpaatne, korralik ja tubli noormees,» sõnab koeraga õuest naasev daam Juhkentali tänava paneelmaja liftis, kui ma Robinile ja Pille-Riinule külla lähen.
Mis teid teineteises võlub?
Pille-Riin: Mind on Robin alati veidi võlunud. Kooliajast saadik.
Robin: Me olime mõlemad üsna ujedad sel ajal, aga mulle on Pille alati huvitav tundunud. Ei oska öelda. See on mingi keemia. (Ta suudleb kallimat hellalt.)
P: Raske on ära põhjendada küll, miks ta nii on...
Edasi loe artiklit ajakirja Kroonika paberversioonist.