KYLIE MONOGUE (39) näeb hea välja ja käib jälle kohtamas. Kuid sõbrad paljastavad, et sisimas on ta üksildane, õnnetu ja ületöötamisest kokku varisemas.

Kui Kylie Tšiili mereäärses Zapallari kuurordis kena meesterahva seltsis õhtust sõi, jäi kõigile pealtnägijatele mulje, et ta on leidnud uue õnne. Siis selgus, et mees on abielus ja tema naine sünnitab talle lähinädalail teise lapse. Vähist ja ekskallim Olivier Martinezi hülgamisest toibuva Kylie imagole see uudis head ei teinud. Maailm on ju tema viimaste aastate kannatustele hinge kinni pidades kaasa elanud. Kylie tõttabki väärkujutelmasid ümber lükkama. Filmiprodutsent Alexander Dahmiga seob teda ainult sõprus. Ning abielulõhkujat ei saa temast iial. «Ma pole iial ühelegi oma partnerile truudusetu olnud ning leian, et end abielus mehega siduda oleks ääretult ebamoraalne,» ütleb ta.
Nii üksi
Ehkki Kylie näeb tõepoolest hea välja, räägitakse tema tutvusringkonnas, et ta on kõike muud kui õnnelik. «Ta pingutab mis kole, et tõestada oma publikule, et ta on elu parimas vormis,» räägib üks asjassepühendatu. «Vaiksematel hetkedel, kui inimesi ja kaameraid tema ümber ei ole, ilmub nähtavale hoopis teistsugune Kylie. Ta on väga väsinud ja väga üksildane.»
Üks lauljatari sõber ei varja, et Kylie on Alexanderisse kõrvuni armunud. «Kui Alexander oleks vaba mees, ei varjaks Kylie oma tundeid,» ütleb ta. «Kylie otsib meeleheitlikult kedagi, kellega oma elu jagada. Kuid Olivier pettis teda, ja nüüd ei suuda ta kedagi usaldada. Sellepärast uputabki ta oma hingevalu töösse. Tema elus pole midagi muud peale töö. Ta muretseb oma imago pärast ning kardab, et tegelik vanus hakkab varsti tema näost välja paistma.»
Kylie-vaatlejad soovitavad tähelepanu pöörata tema säravale naeratusele, mida ta pärast kõiki läbielatud õnnetusi nii muretult välgutab. «Tema suu naeratab, kuid silmadeni see ei ulatu,» ütleb üks spetsialist. «Osalt on selles süüdi üleväsimus, kuid asi on ka kõigis neis Botoxi-süstides, millega ta oma noorust säilitada püüab.»
Olivieri reeturlikkus
Sõprade sõnul on Kylie üksindus praegu eriti valuline, sest ta uskus, et on Olivieris leidnud hingesugulase kogu eluks. Vähe sellest, et Olivier teda nende kooselu ajal korduvalt pettis, kaks päeva pärast lahkuminekut kolis ta kokku noorema naisega.
Kylie päevad mööduvad helistuudios uut albumit salvestades. Ta on ka H&M kaubamajaketi uus bikiinitüdruk. Fotosessioonil Acapulcos ta Alexander Dahmiga tuttavaks saigi. «Ma ei mõista, miks Kylie end sellise pinge alla seab,» kurdab üks ta lähikondlane. «Tema eesmärk tundub olevat juhtunu mälust kustutamine. Ta tahab oma elu osadeks võtta ja uuesti kokku panna nii, et jääks mulje, nagu oleks vähi-episood kestnud vaid silmapilgu.»
Hävitatud lootused
Kylie põhimure on juuksed, mis läksid kurnava keemia- ja kiiritusravi nahka. «Kylie’l on tunne, et ta on kaotanud oma naiselikkuse,» räägib üks teadja. «Juuste tagasikasvatamine on tema jaoks suur asi.»
Kylie õde Dannii püüab õele abiks olla, kutsudes teda välja lõbutsema ning korraldades talle pimekohtinguid.
«Kylie on paar korda kohtamas käinud, kuid ta pole suutnud lõõgastuda ega neid nautida,» räägib informeeritud allikas. «Ta pole ikka veel Olivierist üle saanud. Jah, ta hülgas Olivieri, kuid teda provotseeriti. Olivier ei jätnud talle muud võimalust.»
Kylie on aastaid rääkinud, et tahab kunagi kindlasti emaks saada. Paraku kahtlustavad tema lähedased, et vähiravi on selle võimaluse temalt igaveseks röövinud.
Töö versus mehed
Niisiis rabab Kylie tööd, mis sest, et ta võiks kogu eluks jalad seinale visata. «Me kõik üritame talle selgeks teha, et tervis on tähtsam kui töö, kuid ta ei tea, mida endaga peale hakata,» kurdab üks lähikondlane. «Ta on endale ületöötamisega varemgi liiga teinud. Praegu ei pööra ta oma isiklikule elule ja heaolule vähimatki tähelepanu. Ta võib olla nagu väike robot. Kummaline on see, et tema parimad suhted meestega on olnud siis, kui tema karjäär on jäänud tagaplaanile.»
Sõprade sõnul oli Kylie harmoonilisim suhe 90ndate lõpul prantsuse fotograafi Stephane Sednaouiga. Ka järgmise peigmehe James Goodingiga läks kõik hästi, kuni Kylie karjääris leidis aset suur läbimurre. Kui ta Olivier Martinezi armus, uskusid paljud, sealhulgas ka Kylie ise, et tema saatus on otsustatud. Olivier tahtis, et Kylie paneks oma karjäärile punkti ning jääks koduseks. Kylie aga leidis, et kõigepealt tuleb lõpetada rinnavähi tõttu pooleli jäänud turnee, ning seejärel gaas põhja vajutada. Suhe Olivier’ga lonkas mitu kuud, enne kui lõplikult kokku varises.
«Kylie ei suuda samaaegselt karjäärile ja mehele pühenduda,» teab üks ta lähikondlane. «James Gooding ütles kunagi, et «kui ta töötab, pole sind olemaski». Nii see ilmselt on. Tema töö on olla Kylie, seitsmel päeval nädalas, 24 tundi ööpäevas. Ta on sellele uskumatult pühendunud.»