Pärast kuueaastast vahet Pärnus uuele elule ärkava veefestivali “Watergate” peaesineja on tänavu 18. juunil Vallikäärus esinev souli ja r&b täht Seal.

Seali laulud “Prayer For the Dying” ja "Kiss From A Rose" pole võõrad ühelegi, kes romantilistest ballaadidest lugu peavad. Londonis sündinud Seal saabub Eestisse oma mullu septembris ilmunud kuuenda albumi “Commitment” tutvustamistuuri raames.

17.-22. juunini toimuva veefestivali programmi mahub aga palju muudki põnevat - kaluripaatide ehk lappajate meistrivõistlused ning jaburate veesõidukite demonstratsioonesinemised. Pärnu jõgi ja laht saavad tunda suursuguste ajalooliste laevade kiiluvett ja toimub üks tõeline merelahing puupurjekate osalusel. Toimub ka uhke trummide show “Päikese tervitamine”, esinevad Pärnu taustaga lauljad Kaire Vilgats ja Liisi Koikson, kellele assisteerib Tõnis Mägi. 

Väiksemaid kontserte jagub ööklubisse Sunset, tänavu oma 105. aastapäeva tähistavasse Pärnu jahtklubisse ja mujalegi.

“Tahame pakkuda meelelahutust aktiivsele festivalikülalisele,” ütles festivali “Watergate” peakorraldaja Priit Valkna. “Pärnakaid ja nende külalisi ootavad ees suured ja väikesed kontserdid, tippsport ja lihtsalt lõbusad ettevõtmised.”