22-aastane neiu oli huvitatud plastilisest kirurgiast juba siis, kui ta oli 16. Täisealisena otsustas ta oma mõtte teoks teha ning suurendas esimest korda rindu.

Sellest ajast peale on Amanda rohkem kui kolmkümmend korda suurendanud huuli, kasutanud Botoxit ning kujundanud põski ümaramaks.

Amanda Ahola

Lisaks sellele on ta suurendanud rindu veel kaks korda, kus viimane oleks teda peaaegu ära tapnud. Naist tabas krambihoog ning tal oli nii tõsine ajupaistetus, et tal oli ka osaline mälukaotus.

Sellegi poolest on Amanda oma dekoltee üle väga õnnelik - 15 tuhande naela eest on tal nüüd rinnad suuruses 30J.

"Ma teadsin juba lapsepõlvest peale, et ma tahan ennast plastilise kirurgia kaudu muuta," ütles Amanda.

"Minu viimane rinnasuurendus operatsioon oli väga raske, mul olid kohutavad seljavalud isegi siis, kui ma lamasin ning kõndimine ja istumine oli üldse võimatu. Ma ei saanud isegi meiki teha mitu nädalat," jätkas naine.

Ning pea 45 000 eurot hiljem, tunnistab Amanda, et ta ikka veel pole oma kehaga rahul ning tahaks suuremat tagumikku, uusi hambaid ja väiksemat taljet.

Amanda Ahola

"Mu pere ja sõbrad võtavad mind vastu sellisena nagu ma olen, kuigi paljud neist ei saa aru, miks ma nii palju tahan ennast muuta. Mitte miski pole perfektne, seega mina veel ei ole lõpetanud," tõdes Amanda.

Facebooki andmetel on Amandal olemas ka noormees, kes on temaga koos olnud juba viimased kaks aastat.

Kas sinu arvates on ta operatsioonidega natukene üle pingutanud või see on täiesti normaalne ja ilus?