Hiljutisel matusebüroodele korraldatud messil kasutati filmitähe Kristina Asmuse pilti, et reklaamida enda eriti arenenud masinat, vahendab Bublik. Firma esindaja selgitas, et valisid staari pildi selle kõrge kvaliteedi tõttu.

Mõistagi ei olnud näitleja ja ta lähedased sellise kasutusega nõus. "Mu pere ja mina oleme täielikus šokis ja endast väljas... ma pean poole tunni pärast minema lavale ja komöödias esinema, kuid mul ei ole õrna aimugi, kuidas ennast kokku võtta ja oma peavaludega toime tulla, isegi tabletid ei aita," kirjutas Asmus fännidele.

Oma kalli inimese pildi nägemine viis mõistagi endast välja ka staari sõbrad. "Mu lähedased ja sõbrad helistasid mulle eile täielikus hüsteerias. Ma pidin oma planeeritud filmimise kaheks päevaks tühistama."

Advokaat Anatoli Kutšerena on staari poolel. Ta rõhutab, et reklaami eest vastutavate isikute nimed on teada ning peagi võetakse nendega ühendust, et avalikku vabandust ja kahjude korvamist nõuda. Advokaat selgitab, et firmalt saadav raha läheb kindlasti heategevusse.