Kui algselt sahistati, et peatselt taas “vabaneva” mehe süda kuulub juba baleriin Diana Višnevale, siis nüüd seostab vene meedia Abramovitši hoopis Eesti juurtega näitlejatari Julia Peresillaga.

Tegemist on ühe kummalise suheterägastikuga, sest hiljuti tabasid kohalikud paratsod Peresilla hoopis tema 65-aastase režissööri Aleksei Utšiteliga. Julija Peresild on löönud kaasa kaheks Utšiteli linateoses ning kõmumeedia andmete kohaselt tekkiski kahe talendi vahel säde just tööplatsil. Julija ja Aleksei olevat koos olnud juba üle kümne aasta ja paaril olevat ka kaks ühist tütart.

Roman Abramovitši endine abikaasa Daša Žukova ei pidavat aga samuti norutama — naine olevat salajases armusuhtes olnud juba viimased kolm aastat. Mehe nimi pole avalikkusele küll teada, kuid kuluaarides sahistatakse, et tegemist on 32-aastase Kreeka miljardäri Stavros Niarchosega, kes varem nautinud armuõnne nii Lindsay Lohani kui ka Paris Hiltoniga.

Abramovitš ja Žukova abiellusid 2008. aastal, ent nende abiellumine oli saladus tervelt kuus aastat. Romanil ja Dašal on kinnisvara üle maailma. Nõndaks omavad nad kodusid Londonis, Moskvas, Colorados, Kariibimere saartel ja Lõuna-Prantsusmaal. Romani omanduses on ka maailma suurim jaht. Abramovitši vara hinnatakse umbkaudu 8,4 miljardi euroni küündivaks.

Julija Peresild sündis 5. septembril 1984 Pihkvas ja Eestiga on ta seotud tänu oma vanavanematele, kes olid eestlased.